SNG – Sit n Go

Sit n Goes – også kaldet SNG – er en meget populær turneringsform blandt online pokerspillere. Det er der flere grunde til, og dem vil vi komme ind på i denne SNG guide.

I denne guide dækker vi disse spørgsmål:

  • Hvor er det bedst at spille SNG?
  • Hvad er en SNG?
  • Hvorfor er SNG’ere så populære?

Hvor er det bedst at spille SNG?

Inden vi kaster os over at definere hvad en SNG egentlig er, og hvorfor de er så populære, giver vi først et bud på, hvor vi mener det er bedst at spille SNG’ere.

Vi mener det bedste sted at spille SNG er hos Betsafe på Ongame netværket. Det er der primært to grunde til vi mener:

  1. Ongame netværket har en massiv trafik på SNG området – det betyder nye SNG’ere starter hele tiden.
  2. Betsafe har de bedste races og cashback på Ongame netværket.

 

Spil SNG på Betsafe Poker her!

Vi anbefaler Betsafe som den bedste pokerside til SNG-spillere

Hvad er en SNG?

En SNG er en forkortelse af ordene “sit and go”.

En SNG starter når turneringen er udsolgt og ikke på et bestemt tidspunkt. Det vil sige de starter hele tiden, efterhånden som en ny SNG bliver fyldt op med spillere.

En SNG kan have alt fra 2 til flere hundrede spillere, men typisk forbinder folk en SNG med en turnering, hvor der spilles på ét bord. Det vil sige 2, 6 eller 10 spillere.

SNG’ere fås i alle prisklasser helt ned til bare $1 i buyin og helt op til flere tusinde dollar pr. SNG. Hvor mange der vinder præmier afgøres af antallet af deltagere. I en 10-mands SNG vil der typisk være præmier til Top3.

Hvorfor er SNG’ere så populære?

SNG’ere er populære hos spillere der foretrækker turneringspoker fremfor cashgames. Det er de primært fordi, SNG’erne starter hele tiden, og det er derfor muligt at spille mange SNG’ere når DU har tid – og ikke på et forudbestemt tidspunkt.

Hvis man spiller almindelige turneringer, som starter på et bestemt tidspunkt uanset hvor mange der er tilmeldt, er det begrænset hvor stort udvalget er. Kan du fx. godt lide at spille $10 turneringer, starter der måske 1 eller 2 på en hel aften.

Men $10 SNG’erne starter hele tiden, og de flittigste SNG-spillere kan på en måned spille flere hundrede og måske endda tusinde SNG’ere, fordi de kan spille flere på samme tid.