Reload bonus som ekstra rakeback

Reload bonussen er én af de mest kendte promotions indenfor online poker.  Mange pokersider benytter reload bonusser til at holde på sine spillere. Nogle pokersider lader dig endda kombinere reload bonus med rakeback.

I denne guide forklarer vi hvordan en reload bonus fungerer, og hvilke fordele der er. Men først giver vi dig en super reload bonus på en pokerside, som er særligt kendt for at tilbyde reload bonusser.

Få reload bonus på Fortune Poker

Reload bonusser er naturligvis tiltænkt spillere, som allerede har spillet en bonus fri på den pågældende pokerside. Hos Fortune Poker gælder tilbuddet om reload bonus for alle spillere, der har været inaktive på deres konto i tre måneder (eller mere).

Reload bonussen er på 200% op til €1000, hvilket betyder du blot skal indbetale €500 for at få €1000 bonus.

Alt du skal gøre for at få denne bonus er, at sende en email til support@toprakeback.dk og oplyse os om dit Fortune Poker brugernavn. Herefter vil vi undersøge mulighederne for din reload bonus.

Hvordan fungerer en reload bonus?

Pokersiderne kæmper om spillernes gunst ved hjælp af rakeback aftaler og poker bonusser. Når en spiller har spillet hele sin poker bonus fri, er han tilbøjelig til at forlade pokersiden, for at få en ny bonus et andet sted.

Derfor er der nogle pokersider, som tilbyder reload bonusser – altså en ny bonus. For at aktivere en sådan reload bonus, skal du typisk lave et nyt indskud på din konto.

Når bonussen er blevet aktiveret, skal du optjene et bestemt antal point for at få bonussen udbetalt. Det sker typisk løbende i mindre portioner af fx. €10 stykket.

Hvordan får jeg en reload bonus?

PokerStars, PartyPoker og Fortune Poker er blandt de udbydere, der er særligt kendt for at tilbyde reload bonusser fra tid til anden. Da reload bonusser i sagens natur kun er for eksisterende kunder på den pågældende pokerside, vil man altid modtage tilbuddet om reload bonussen via en email.

Sørg derfor for at opdatere din email adresse på din pokerkonto, så pokersiderne kan få fat på dig med de bedste tilbud. I modsætning til alverdens spam mails, er der rent faktisk penge at tjene ved at få emails fra pokersiderne.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen