Rakeback på Unibet Poker

Unibet giver dig den bedste rakeback aftale på Microgaming netværket. Her kan du nemlig få helt op til 69% af din rake tilbage i startperioden, og derefter fast 50% om måneden.

På Unibet Poker får du en glimrende rakeback aftale som du kan kombinere med en særlig Unibet Plus opsparing. Rakeback på Unibet giver dig op til 30% mens Unibet Plus har en value på op til 20%.

Unibet Pokers rakeback-oversigt

Unibet Poker har den bedste rakeback-aftale på Microgaming netværket i Danmark i dag. Det er fordi, at når du spiller hos Unibet Poker, har du mulighed for at få helt op til 50% af din rake tilbage:

  • Op til 30% rakeback hver uge
  • Op til 20% Unibet Plus opsparing
  • 1000 kr velkomstbonus
    – bonussen har en valueprocent på 19%, som ikke modregnes i din rakeback

Ialt kan du komme helt op på 69% rakeback i perioden hvor du spiller bonussen fri.

 

Få 30% rakeback + Unibet Plus + bonus på Unibet Poker

Sådan fungerer rakeback på Unibet Poker

Rakeback på Unibet Poker er afhængigt af hvor mange VIP points du optjener om ugen. Dine optjente VIP points definerer nemlig dit VIP level, som igen definerer din rakeback procent.

For at komme på 30% rakeback skal du blive Platinum VIP. Det gør du ved at tjene 2000 VIP Points indenfor én uge (fra mandag-søndag).

  • Du optjener 10 VIP Points pr. $1 i rake
Attention: The internal data of table “16” is corrupted!

* VIP points kan du købe varer for i Unibetshoppen, veksle til kontanter eller bruge dem på buy-in til turneringer. Procentsatsen her angiver hvor høj værdien af dine VIP Points er ift. rakeback.

 

Løbeperiode giver dig 3 ugers rakeback garanti

I skemaet herover er der angivet en løbeperiode for Platinum og Unibet Plus VIPs. Løbeperioden betyder at når du først har opnået fx. Platinum VIP, vil du være på dette level i minimum 3 uger uanset hvor mange point du optjener i de efterfølgende uger.

Det betyder, at du ikke behøver optjene 2000 VIP Points hver uge for at blive på Platinum level. Så snart du igen optjener 2000 VIP Points på en uge, vil du igen få forlænget løbeperioden med 3 uger.

Få 20% ekstra value med Unibet Plus

Du har muligheden for at blive Unibet Plus VIP, hvilket kræver at du optjener 5000 VIP Points på en uge.

Når du har gjort dét, vil du automatisk få 10% af din rake lagt til side i en særlig opsparing, som du kan bruge på live pokerturneringer når du vil.

Attention: The internal data of table “17” is corrupted!

Raker du fx. €1000 på en måned og er Unibet Plus VIP, vil du få €100 lagt i din Unibet Plus opsparing.

Det særlige er, at hvis du raker mere end €5000 på en måned, vil du få 20% af din rake lagt i opsparingen, dvs. €1000.

Sammen med dine 30% rakeback bliver dette til 50% valueback, hvilket er en af de bedste rakeback-aftaler på Microgaming netværket.

Mere information om Unibet Poker

Unibet Poker er i forvejen et af de største online gaming-brands i Danmark, og vi forventer kun at Unibet i fremtiden bliver endnu større på det danske marked efter opkøbet af bl.a. Bet24.

Læs mere i vores Unibet Poker anmeldelse