Rakeback sikkerhed

Du vil naturligvis gerne have sikkerhed for at du modtager din rakeback som lovet, og det kan vi godt forstå.

Historien har nemlig vist, at hvor der kan tjenes penge, vil der være folk der snyder og svindler istedet for at levere et bæredygtigt og ærligt produkt.

Benyt en troværdig affiliate

For at få sikkerhed for at du får din rakeback udbetalt, som du skal, bør du benytte en troværdig affiliate, som tilbyder dig “troværdige aftaler”.

Bliver du tilbudt en “under bordet aftale” som du ikke må tale om til dine venner, af en person der ikke engang har sin egen hjemmeside hvor han skriver om disse aftaler, kan du roligt gå udfra at du er i farezonen for at blive snydt.

Attention: The internal data of table “25” is corrupted!

Få din lovlige rakeback aftale her!

Vælg en af vores rakeback aftaler og få 100% sikre udbetalinger

Toprakeback.dk er din garanti for rakeback sikkerhed

Her på Toprakeback.dk har vi masser af erfaring fra affiliate-branchen – det vil sige i at skaffe rakeback aftaler til danske pokerspillere.

Igennem årene har vi mødt mange spillere, som tidligere har fået rakeback igennem en lyssky affiliate, som via sit enmands affiliate-firma har “pushet” illegale rakeback aftaler via Messenger eller Skype til intetanende spillere.

Som udgangspunkt lyder det jo fint: “Jeg kan skaffe dig 70% rakeback” osv., men fakta er at den slags affiliates bryder både pokersidernes regler, men også poker netværkets regler ved at tilbyde dig mere i rakeback end han reelt må (og kan).

Mange spillere har derfor stået og ventet på deres lovede rakeback, når måneden var omme, uden at få så meget som en cent for besværet. Lad det ikke ske for dig.

Markedets gennemskuelighed større i dag

Heldigvis er det blevet meget nemmere for dig, at finde ud af hvor du kan spille poker uden at blive snydt af en grådig affiliate-igle, der sidder i sin mors kælder og “pusher” rakeback aftaler.

Efter Danmark fik en ny spillelov er der en række strenge krav til de pokersider, der henvender sig til danske spillere. Først og fremmest omkring pokersidernes betaling af afgifter til den danske stat.

Aktuelt har spilleloven betydet, at pokersiderne har været nødt til at skære nogle få procenter ned i rakeback over hele linjen, da det nu – groft sagt – er den del der ryger i statens lommer.

Det betyder igen, at de lyssky affiliates som udelukkende lever af at sælge høje rakeback procenter der ikke holder vand, nu er nødt til at tilbyde rakeback aftaler på pokersider UDEN dansk licens.

Du bør derfor være på vagt, hvis du bliver tilbudt en rakeback aftale hos en pokerside der ikke har dansk licens. Din rakeback udbetaling er ganske enkelt ikke sikker der.

Husk at din rakeback her på Toprakeback.dk er i sikre hænder.

Læs mere om rakeback og sikkerhed på vores søsterside, Texaspoker.dk.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen