Rake races

Et rake race er i høj kurs hos de spillere, som spiller meget poker. Men også hobbyspillere kan få ekstra rakeback ud af at spille med i et rake race.

I denne guide fortæller vi om hvordan rake races fungerer, og giver dig samtidigt et bud på hvilken pokerside der tilbyder de største og bedste rake races til danske spillere.

De største rake races i Danmark

Leder du efter ekstra værdi til din rakeback aftale, er et rake race helt klart værd at kigge nærmere på. Hos disse pokersider finder du i perioder rake races.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen

* Størrelsen på det månedlige rake race kan i nogle måneder være både større og mindre end det angivne beløb.

Hvordan fungerer et rake race?

For det første er det værd at pointere, at et rake race nogle gange kaldes for et points race eller lignende. Men princippet er det samme; jo mere du spiller, desto større bliver din præmie.

Det gælder altså om at rake mest.

Pokersiden registrerer nemlig alle spillernes rake/points på en rangliste, og når måneden er omme er det de spillere, der har raked mest som vinder præmierne.

Ofte er der præmier til mellem 50-100 spillere, hvilket betyder at der er penge at komme efter uanset om man er i toppen eller bunden af ranglisten.

Præmierne udbetales direkte til din pokerkonto, når racet er slut.

 

Hvorfor findes der rake races?

Det er ikke så mange år siden at pokerverdenen første gang stiftede bekendtskab med et nyt fænomen: rake races. De opstod for at finde en måde, hvorpå man kunne belønne de spillere som spillede allermest, og dermed sørge for at de mest aktive spillere blev ved at spille (meget).

Det handler altså om at forøge rakebacken for spillerne.

Som altid når der er tale om ekstra value til pokerspillere, gik der ikke længe før disse rake races var hamrende populære hos spillerne, og stort set alle pokersider stablede et rake race på benene.

Nu om dage er det igen tyndet lidt ud med disse races, og det er ikke længere alle pokersider der har et race. Men det er tæt på.

Hvem kan få gavn af rake races?

Det korte svar på spørgsmålet er: Os allesammen!

Uanset om du er en kæmpe grinder, som spiller 14 timer i døgnet på 20 borde ad gangen eller blot spiller nogle få timer om dagen, kan der være præmier at hente for dig. Det er nemlig sådan, at de største races har op mod $100.000 i race-puljen hver måned, og der er præmier til flere hundrede spillere.

Det betyder, at mange hobbyspillere ender med at vinde $100 eller mere hver måned ved blot at spille poker, som de altid gør.

Nogle pokersider vil ikke røre ved rake races, mens andre har rake races men under et andet navn som fx. points races. Hvis du besøger din foretrukne pokerside, bør du kigge under promotions/kampagner på deres hjemmeside, og se om du kan finde et rake race du kan spille med i.

Der kan nemlig være mange penge at hente, hvis du er en af dem der spiller poker regelmæssigt.

Se vores komplette liste over pokersider.