Pokerstars

PokerStars har sit eget netværk og software og det er verdens største pokerrum. Denne utroligt populære pokerudbyder har licens på Isle of Man, og er kendt for sine gode pokerturneringer som fx. Sunday Million.

PokerStars rakeback

PokerStars tilbyder ikke rakeback, men tilbyder i stedet et af de mest populære VIP programmer på markedet. PokerStars VIP Club har 6 forskellige niveauer.

De fire første “BronzeStar”, “SilverStar”, “GoldStar” og “PlatinumStar” er månedlige VIP levels. Hver level giver dig forskellige unikke belønninger.

De to højeste levels af PokerStars VIP Club hedder “Supernova” og Supernova Elite” og de opnåes i løbet af et helt år – og kun af få top-spillere.

På Supernova Elite niveauet er der næsten ingen begrænsninger for hvilke fantastisk belønninger du får ud af dit hårde arbejde.

Opnår du Supernova Elite får du 66% af din rake tilbage.

Læs mere om rakeback på PokerStars

PokerStars Bonus: 100% / $600

Som ny spiller hos Pokerstars får du en 100% op til $600 bonus. Du skal huske at bruge bonuskoden “texaspoker.dk” når du laver et indskud.

Bonussen spilles fri ved at optjene VPP. Du skal optjene 17 VPP pr. bonus-dollar og bonussen udbetales i små portioner af $10 stykket.

De udbetales direkte til din pokerkonto for hver 170 VPP du tjener. Du har 6 måneder til at spille bonussen fri.

Du optjener 5 VPPs pr $1 du betaler i rake. Det betyder at du får $10 udbetalt af din bonus for hver $34 i rake.

Bonus valueprocent: 29.5%

Opret din konto korrekt – og få ekstra fordele

Sådan opretter du din PokerStars.dk konto via Toprakeback.dk

  1. Slet din browsers cookies
  2. Besøg PokerStars og download software
  3. Åbn en ny konto
  4. Brug bonuskoden texaspoker.dk ved indbetaling

 

PokerStars VIP Store

Når du spiller hos PokerStars optjener du løbende FPP (Frequent Player Points) og dem kan du bruge i PokerStars VIP Store, som du finder under “Cashier” i PokerStars’ lobby.

PokerStars VIP Store udbyder alt fra elektronik til cashbonuser, online turnering-tickets og buyins til store live-turneringer rundt omkring på kloden.

Du kan købe stort set hvad hjertet begærer i denne butik for dine FPPs.