Pokersider med rakeback

Gennem mere end seks år har vi her på toprakeback.dk leveret de bedste rake back aftaler til vores medlemmer.

I denne korte artikel gennemgår vi nogle udvalgte rake back tilbud, så du der leder efter en ny aftale eventuelt kan blive inspireret.

Vi fokuserer udelukkende på pokersider med almindelige rake back aftaler, og springer i første omgang over de sider, der tilbyder rake back via et VIP Program eller lignende.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen

Pokersider med VIP programmer

En del pokersider er gået over til at tilbyde rakeback via et særligt VIP program, der belønner spillerne efter hvor meget de spiller.

For de mest aktive spillere betyder det en højere rakeback, mens det får hyggespillerne måske betyder en lidt lavere rakeback.

Raker du et sted mellem $100-$200 om måneden, vil det altid bedst kunne svare sig med en almindelig rake back aftale, mens spillere der raker flere tusinde dollars om måneden med god fordel kan gøre brug af et VIP program.

Se alle vores poker-aftaler her

Masser af andre aftaler – spørg eventuelt Toprakeback.dk

Det har altid været Toprakeback.dk’s erklærede mål at fremskaffe markedets bedste rake back, cash back og VIP bonus aftaler, og derfor finder du ikke andet her på siden.

Skulle du have spørgsmål angående nogle af vores aftaler, eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på support@toprakeback.dk.

God fornøjelse med spillet.