Poker bonus

Internettet vrimler i bogstaveligste forstand med bonusser til poker- og casinospillere, og måske særligt for pokerspillere kan det være en jungle at finde ud af, hvilken poker bonus man skal vælge.

I denne guide til poker bonusser giver vi dig et hurtigt overblik over de 5 bedste poker bonusser, og derefter forklarer vi mere om hvor en poker bonus fungerer samt hvilke fordele og ulemper der er i forhold til en klassisk rakeback aftale.

Vores 5 bedste poker bonusser

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen

Poker bonus eller rakeback?

Giver det overhovedet mening at jagte bonus, når nu rakeback reelt dækker permanent poker bonus ordning, således at man ikke behøver at jage den næste bonus hele tiden?

Det gør det. I nogen udstrækning. Overordnet set – ikke mindst i længden – er det dog langt lettere at skaffe sig nogle gode rakeback aftaler.

Bonusser kan nogle gange give dig mere tilbage af din rake end en rakeback aftale.  Dvs. at du i princippet får en højere rakeback udbetalt ved de allerbedste bonusser, end du gør ved en standard rake back aftale.

Det er fx tilfældet med Nordicbets bonus, der har en valueprocent på 33%. Rakeback aftalen giver dig “kun” 30% rakeback. Dog skal du rake markant mere, hvis du skal spille bonussen fri, end du skal for at få 30% fast rakeback.

Læs mere om Nordicbet Poker bonus i anmeldelsen

Poker bonus og rake back er ikke alt

Afslutningsvis bør det nævnes, at Toprakeback.dk er af den overbevisning, at man aldrig bør lade en konkret poker bonus eller rakeback aftale afgøre, hvorvidt man spiller hos den ene spiludbyder eller den anden.

Det udslagsgivende bør i højere grad være vurderingen af, om man kan slå spillet på det pågældende poker netværk, og om man i det hele taget finder sig godt til rette med den pågældende software.

Kort sagt er vores råd, at du ikke lader dig blænde af en god bonus / rakeback aftale og spiller et sted, hvor du alligevel taber både bonus / rakeback og dine egne penge, hvis du kan spille et mere egnet sted og lave et overskud på selve spillet.

Hvis du er en vindende spiller uanset hvor du spiller, bør du selvfølgelig vælge det sted med den bedste bonus eller rakeback aftale for dig.

Logik? Ja, men langt fra alle følger tankegangen.