Poker turneringer

Poker turneringer er en velnok den mest populære pokervariant på internettet, forstået på den måde, at majoriteten af alle pokerspillere primært spiller poker turneringer.

De bedste og største turneringer finder man hos verdens største pokerside PokerStars. Her starter der en ny turnering hvert minut, hvis man inkluderer sit n goes i regnskabet.

Hos PokerStars er der altid action døgnet rundt, hvor andre pokernetværk ofte har lidt mindre action om natten, hvor de fleste hobbyspillere ligger og sover.

 

Spil poker turneringer hos Pokerstars

Spil de største turneringer på verdens største pokerside - PokerStars

Freerolls

Den måske mest kendte version af poker turneringer er freerolls. Årsagen til at de er populære giver sig selv.

En freeroll er gratis at spille med i, men du vinder rigtige penge, hvis du kommer i præmierne.

Da turneringen er gratis at deltage i, er der selvsagt mange spillere med i de fleste freerolls – specielt dem med en attraktiv præmiepulje. Heldigvis er der ufatteligt mange dårlige spillere med i disse freerolls, hvorfor det også er ret nemt at komme i pengene, hvis man blot kan holde sig fri for bad beats på sin vej.

Læs mere om freerolls.

Sit n Go

Sit n Go-turneringer kaldes også SNG’ere, og disse defineres ved at der er tale om en turnering, som ikke begynder på et bestemt tidspunkt.

En SNG starter når turneringen er udsolgt.

SNG’ere kan have alt fra 2 spillere til flere hundrede. Mange forbinder dog en SNG med ét bords-turneringer, som fx. en 6 eller 10 mands turnering.

Læs mere om Sit n Go.

Multi Table Tournaments

På diverse pokerfora vil du høre mange turneringer omtalt som MTT’ere.

Multi Table Tournaments forkortes populært som MTT, og det betyder at der er tale om turneringer med flere end ét bord.

Om der er 2 eller 1000 borde er underordnet – der er tale om en MTT.

Double or Nothing

Double or Nothing forkortes Don’s og kaldes også for Double Your Money, og her er der tale om turneringer, hvor halvdelen af spillerne får fordoblet sit indskud – den anden halvdel går tomhændet hjem.

Head Hunter turneringer

Nogle netværk som fx. Boss Media netværket har nogle særlige typer turneringer, hvor alle spillere har en dusør på sit hoved i turneringen. Jo flere spillere du slår ud, desto flere penge vinder du.

Læs mere om Head Hunter turneringer