Multitabling

At spille flere pokerborde på én gang – at multitable – er en god måde at forøge sin rakeback og indtjening ved poker markant. I online pokerens tidlige år var det dog svært at finde en poker software der var særligt egnet til at spille mere end ét bord.

Nu om dage er det heldigvis ikke længere et problem, og stort set alle pokersider har en multitabling-venlig software.

Klik her og se hvilke 3 pokersider vi anbefaler til spillere der spiller mange borde

Definition af multitabling

Du kender sikker ordet “multitasking” eller at “multitaske” – at lave flere opgaver på samme tid. Det samme dækker ordet “multitabling” over, nemlig at spille flere borde på samme tid.

Så snart du spiller mere end ét bord er du i gang med at multitable, og for majoriteten af spillerne bliver det ved 2-4 borde ad gangen, når der spilles poker.

De største online pokerhajer har dog stille og roligt udvidet deres multitabling horisont, og stille og roligt fået flere borde tilknyttet, når de spiller. Det lyder måske utroligt, men der er spillere som spiller 24 borde ad gangen (og mere til…).

Et eksempel på en seriøs multitabler kan ses her:

Multitabling

Fordelene ved multitabling

Fordelene ved multitabling giver næsten sig selv. Jo flere borde du spiller ad gangen, desto flere hænder får du spillet, når du sidder foran computeren.

At spille mange hænder giver dig flere muligheder for at plukke dine modstandere for deres skillinger.

Du får mere i rakeback når du multitabler.

Hvis du fx. spiller én time på ét pokerbord med blinds på $0.25/$0.50, vil du nå et sted mellem 70-100 hænder alt efter hvor hurtigt dine modstandere tænker og agerer. På den time betaler du ca. $5 i rake, hvis du er en gennemsnitligt aktiv spiller.

Eksemplet fra NL50 6-max

Attention: The internal data of table “23” is corrupted!

Som eksemplet illustrerer vil du altså – naturligvis – få 10 gange så meget i rakeback, hvis du er i stand til at spille 10 borde ad gangen.

Ulemperne ved multitabling

Det giver sig selv at spillet bliver mere hektisk, når du multitabler. Pludselig står 4 borde og blinker på samme tid, og “det er din tur” alarmen hyler.

Det kan være utroligt stressende, og medvirke til at en spiller der ikke er vant til at multitable ender med at “trykke knapper” uden at tænke specielt meget over de beslutninger der tages ved bordet.

Det kan være katastrofalt for dit spil og din poker bankroll.

Poker er ikke et nemt spil, hvor dét at tjene penge svarer til at plukke æbler af et træ. Du spiller overfor levende mennesker, som ligesom dig selv er interesseret i at vinde penge. Derfor handler det naturligvis om, at træffe de bedste poker-strategiske beslutninger ved bordene.

Når overblikket forsvinder og du bliver stresset af de mange borde, der står og blinker og beder dig tage stilling til noget hver 3. sekund – så har du for mange borde kørende, og du vil begynde at tabe (eller vinde mindre end du ville uden stresset).

Bør jeg multitable?

Svaret er ja! Hvis du vil tjene penge på poker – og gerne flere penge end det koster at købe en is i den lokale isbutik – så ja. Du bør vænne dig gradvist til at spille flere borde end ét, hvis du vil være seriøs med dit pokerspil.

Du behøver ikke spille 10 borde (eller flere ad gangen), men jo flere borde du kan spille på samme tid – uden at blive stresset – desto større indtjening vil du have på spillet og din rakeback.

Sådan lærer du at multitable

Prøv at starte ét bord mere op end du normalt ville og koncentrer dig om at spille. Lad vær at gå på Facebook, se fodbold i fjernsynet eller læse nyheder på internettet, mens du spiller. Hold fokus på spillet så længe du kan, og stop med at spille, når du kan mærke du mister fokus.

Gentag dette hver gang du spiller poker, indtil det ikke længere føles som en stor udfordring, at du nu har ét bord mere kørende mens du spiller. Tilføj derefter endnu et bord.

Undgå for alt i verden at gå fra fx. 2 borde til 6 borde, fordi du pludseligt beslutter dig for, at NU skal der ske noget. Det er vejen til stress og til at miste overblikket.

Udvid gradvist dine multitabling-evner og bliv belønnet, når du engang mestrer at jonglere flere borde ad gangen.

Ønsker du mere information om poker, anbefaler vi dig at læse mere på Texaspoker.dk.

God fornøjelse med det.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen
Partypoker50% 3000 kr Læs om aftalen
Partypoker30% 1000 kr Læs om aftalen
30% €1000 Læs om aftalen
30% 250% / 2000 kr Læs om aftalen
30% 100% / €500 Læs om aftalen