Ludomani og poker

Debatten omkring alle former for spil for penge, hvorvidt de burde forbydes og hvilken konsekvens spil har for tusinder af danskere hvert år, har fyldt meget i den offentlige debat de senere år.

Der er ingen tvivl om, at selv om poker ikke er det spil der avler flest ludomaner i Danmark, så bærer poker også sin del af ansvaret. Mange pokerspillere bliver grebet af jagten på millionen, og spiller højere stakes end de reelt har råd til – ofte for lånte penge.

Man kan argumentere for, at når alt kommer til alt ligger ansvaret for vores egen skæbne hos os selv, men er man ikke i stand til at styre det – som en alkoholiker har svært ved at styre sit alkoholmisbrug – bør man søge hjælp, når man har erkendt at man har et problem.

Problemer med ludomani?

Har du – eller nogen du kender – problemer med spil, kan du søge råd og vejledning hos Center for Ludomani.

Hvis du er i tvivl om dit pokerspil har taget overhånd, kan du på Center for Ludomanis hjemmeside også tage en test for pokerspillere, som viser om du bør tale med nogen om dit spilforbrug.

Det er gratis at søge hjælp hos Center for Ludomani, og hvis du har problemer med spil, bør du søge hjælp – i dag!

Du kan ringe til Center for Ludomani på tlf. 70 11 18 10.

Ludomani er en sygdom – tag ansvar!

Ludomani er en sygdom, der ikke forsvinder med en heldig pokerhånd eller en stor gevinst. Hvis du – eller nogen du kender – har problemer med ludomani, skal du tage ansvar for dig selv eller på vegne af din ven, familiemedlem eller kollega.

Søg hjælp og rådgivning i dag!