Gratis poker

Hvis du læser disse linjer er du formentlig på jagt efter et gratis poker tilbud – det vil sige du vil spille poker for rigtige penge, uden selv at skulle sætte penge ind.

Du er kommet til det rigtige sted, hvis du vil spille gratis poker.

I denne guide giver vi dig to forskellige måder, hvorpå du kan spille gratis poker om rigtige penge – nemlig via gratis pokerpenge og/eller freerolls.

Gratis pokerpenge

Af og til kan du få gratis penge at spille poker for, når du opretter en ny pokerkonto. Da pokeren boomede i Danmark i 2004 kunne man stort set få gratis penge at spille for hos alle pokersider.

Men efter den nye spillelov i Danmark er trådt i kraft, har pokersiderne mulighed for at reklamere på tv, hvor størstedelen af deres markedsføringsbudget nu bruges. Det betyder, at man har valgt at skære ned på “gratis penge” tilbudene.

Betsson tilbyder dog 50 kr. til nye kunder – alt du skal gøre er at oprette en ny konto.

Få 50 kr gratis når du opretter ny konto hos Betsson

Freerolls

Alle pokersider uden undtagelse har freerolls, og i en freeroll kan du spille gratis poker og vinde rigtige penge. Det koster ikke noget at være med, men præmierne til de bedst placerede i turneringerne er rigtige nok.

Mange pokerspillere – selv nogle af verdens bedste – er startet med at spille freerolls, fordi det er en god måde at opbygge sin bankroll på uden at risikere sin privatøkonomi mens man samtidig lærer spillet.

Læs mere om freerolls

Hvor kan jeg spille freerolls?

Du kan spill freerolls mere eller mindre på alle pokersider, men vi anbefaler fx. Mermaid Poker fordi Mermaid ofte har freerolls (og andre turneringer) KUN til danskere.

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen