Cash back – hvad er det?

Cash back ligner rake back, men der er en lille forskel.

Cash back giver dig en større procentdel tilbage af din rake jo mere du spiller, mens du med  rake back får du en fast procentdel tilbage uanset hvor meget du raker.

Et cash back program, som fx. det du får hos Betsafe Poker, giver dig op til 40% af din rake tilbage i cash back, men det afhænger af dit VIP level.

Jo flere player points du optjener i en kalendermåned, desto mere får du i cash back måneden efter.

Bedste cash back hos Betsafe Poker

Vores bedste cash back aftale har vi i samarbejde med Betsafe Poker. Betsafe er kendt for at huse nogle gigantiske races på op til $100.000 om måneden og i tillæg dertil races kun for danske spillere.

Præmier fra disse races modregnes ikke i din cash back.

Du kan med andre ord komme langt over 40% valueback, hvis du spiller en del poker.

op til 40% cash back hver måned med Betsafe Poker

Ønsker du mere information om denne aftale, anbefaler vi at du læser mere i vores Betsafe Poker anmeldelse.

Hvad er bedst – cash back eller rake back?

Det findes der et klart, men alligevel ikke helt entydigt, svar på: Jo mere poker du spiller, jo mere hælder svaret i retning af cash back, idet du som nævnt kan opnå langt over 40% valueback når du kombinerer cash back med rake races.

Rake og cash back er vigtigt, når man spiller poker på jævnlig basis, nærmest et must, men det handler om pokerspillet i sidste ende.

Spiller du fx. på de billigste borde i en times tid om dagen, har du simpelthen ikke mulighed for at opnå det højeste trin i et cash back-program. De stakes du spiller på har enorm betydning for, hvorvidt du har mulighed for at opnå de helt store cash back procentsatser eller ej.

Hobbyspillere, der “kun” spiller en times poker om dagen i gennemsnit, bør nok med god fordel vælge en klassisk rake back aftale fremfor cash back.

Cash back – historisk set

Cash back opstod som en måde at ”skjule” rake back på. I tidenes morgen var mange pokersider ikke meget for at skulle tilbagebetale en stor del af den indkasserede rake til de spillere, som faktisk havde betalt den.

Efterhånden som disse rake back modstandere ikke længere kunne konkurrere med de pokersider, der gik ind for rake back, opstod fænomenet i en lidt anden form og under et andet navn. Ordet ”rake back” var et skændselsord, og det skulle for alt i verden ikke nævnes… men man følte sig nødtvunget til at praktisere princippet.

Cash back er altså resultat af en krig om kunderne i online poker industrien. Og det har faktisk resulteret i nogle rigtig gode kvalitets pokersider med nogle af de allerstørste (rake) tilbagebetalingsprocenter på nettet.

Læs mere om rakebackens historie