Andre former for value i poker

Når du spiller online poker er der mange forskellige måder, hvorpå du kan øge din indtjening på spillet før du overhovedet sætter dig ved pokerbordet første gang.

Udover at kende til vindende poker-strategi og den slags, bør du være klædt ordentligt på i forhold til en god pokerbonus, rakeback-aftale eller måske deltage i et rake race af en slags.

Hvis du er helt ny kan du også med fordel gøre brug af nogle af de tilbud du finder rundt omkring, om gratis penge at spille for. I denne guide til poker value tager vi dig igennem nogle af de mest gængse måder, hvorpå du kan øge din indtjening på poker.

Poker bonusser

Som ny spiller på en pokerside, får du altid tilbuddet om en velkomstbonus på fx. 100% op til $2000. Det betyder at pokersiden matcher dit første indskud med 100% op til $2000. Sæt fx. $1000 ind og få $1000 bonus. Så simpelt er det.

Læs mere om poker bonusser

Reload bonusser

Når man har spillet sin velkomstbonus ud, står man ofte med hænderne i siden og leder efter en ny bonus. Heldigvis tilbyder nogle pokersider en reload bonus, hvilket betyder at du får en ny bonus hvis du laver endnu et indskud på din pokerkonto.

Læs mere om reload bonusser

Rake Races

Et rake race er i ordets forstand et kapløb om hvem der kan rake mest i en bestemt periode. Typisk løber et rake race 14 dage eller en måned ad gangen. Nogle races har op til $100.000 i præmiepuljen, hvor de mest aktive spillere ender med at vinde $20.000 om måneden eller mere.

Læs mere om rake races

Gratis poker

Af og til tilbyder en pokerside nye spillere gratis penge at spille poker for uden at man behøver sætte penge ind. Der er som regel tale om små beløb á fx $10, men det er en glimrende chance for at spille rigtig poker for penge uden at risikere noget selv.

Freeroll-turneringer er også en form for gratis poker, hvor du kan spille med i turneringer helt gratis og alligevel vinde rigtige penge.

Læs mere om gratis poker

PokersiteRakeback / VIPBonus 
36%$700Læs om aftalen
40%$2500Læs om aftalen
50%3000 krLæs om aftalen
45%200% / $10000Læs om aftalen
66%100% / $600Læs om aftalen

Flere rakeback aftaler